STN EN 13001-1 + A1: 2009 (27 0043), Bezpečnosť žeriavov. Všeobecný návrh Časť 1 Všeobecné zásady a požiadavky (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-1: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13001-1 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2010
Norma je nahradená normou STN EN 13001-1 z januára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy