STN EN 15027 + A1: 2009 (27 8615), Premiestniteľné stenové a lanové píly určené na stavenisko. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15027: 2007 + A1: 2009