STN EN 15027 + A1: 2009 (27 8615), Premiestniteľné stenové a lanové píly určené na stavenisko. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15027: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 15027 z februára 2009, ktoré zrušilo STN EN 15027 z augusta 2008 v celom rozsahu. STN EN 15027 z februára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy