STN EN 13862 + A1: 2009 (27 8939), Stroje na rezanie podlahy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Gába, Vojtech (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13862: 2001 + A1: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika