STN EN 13862 + A1: 2009 (27 8939), Stroje na rezanie podlahy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Gába, Vojtech; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 59 Stroje a zařízení pro zemní práce, stavební výrobu, výrobu stavebních materiálů a povrchovou těžbu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13862: 2001 + A1: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 13862 z apríla 2003 v celom rozsahu. STN EN 13862 z apríla 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Vojtech Gába. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky, Technická normalizační komise: TNK 59 Stroje a zařízení pro zemní práce, stavební výrobu, výrobu stavebních materiálů a povrchovou těžbu
Keywords: normy