STN EN 500-4 + A1: 2009 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 4 Špecifické požiadavky na zhutňovacie stroje (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-4: 2006 + A1: 2009