STN EN 500-4 + A1: 2009 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 4 Špecifické požiadavky na zhutňovacie stroje (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-4: 2006 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 500-4 z mája 2007 v celom rozsahu. STN EN 500-4 z mája 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12 2009
Spracovateľ: Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 500-4 zo septembra 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy