STN EN 60598-1: 2009 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60598-1 z februára 2006 v celom rozsahu. STN EN 60598-1 z februára 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 12.4.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Dátum účinnosti opravy normy november 2010
Norma je nahradená normou STN EN 60598-1 z augusta 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 20. 10. 2017
Keywords: normy