STN EN 14279 + A1: 2009 (49 0026), Vrstvené dyhové drevo (LVL). Definície, triedenie a špecifikácie (Konsolidovaný text). - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14279: 2004 + A1: 2009