STN EN 15644: 2009 (49 0028), Tradičným spôsobom navrhované prefabrikované schody z rastlého dreva. Špecifikácie a požiadavky. - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15644: 2008