STN EN 15644: 2009 (49 0028), Tradičným spôsobom navrhované prefabrikované schody z rastlého dreva. Špecifikácie a požiadavky. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15644: 2008
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy