STN EN 1870-3 + A1: 2009 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 3 Horné kotúčové píly na priečne rezanie a kombinované horné kotúčové píly na priečne rezanie/stolové kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Svoboda, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Tátop norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 1870-3: 2001 + A1: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika