STN EN 1870-3 + A1: 2009 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 3 Horné kotúčové píly na priečne rezanie a kombinované horné kotúčové píly na priečne rezanie/stolové kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Svoboda, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 111 Obráběcí a tvářecí stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Tátop norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 1870-3: 2001 + A1: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 1870-3 z mája 2003 v celom rozsahu. STN EN 1870-3 z mája 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka, Václav Svoboda. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia, Technická normalizační komise: TNK 111 Obráběcí a tvářecí stroje
Keywords: normy