STN EN 15634-1: 2009 (56 0131), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15634-1: 2009