STN EN 14214: 2009 (65 6531), Automobilové palivá. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory. Požiadavky a skúšobné metódy. - Joríková, Ľ. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14214: 2008