STN EN 14214: 2009 (65 6531), Automobilové palivá. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory. Požiadavky a skúšobné metódy. - Joríková, Ľ.; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14214: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14214 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľ. Joríková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 14214 + A1 z mája 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy