STN EN 12547 + A1: 2009 (69 2611), Odstredivky. Všeobecné bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Šoška, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12547: 1999 + A1: 2009