STN EN 12547 + A1: 2009 (69 2611), Odstredivky. Všeobecné bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Šoška, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12547: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12547 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 12547 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Dušan Šoška.
Keywords: normy