STN EN 13263-1 + A1: 2009 (72 2071), Kremičitý úlet do betónu Časť 1 Definície, požiadavky a kritériá zhody (Konsolidovaný text) - Bezáková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13263-1: 2005 + A1: 2009