STN EN 13263-2 + A1: 2009 (72 2071), Kremičitý úlet do betónu Časť 2 Hodnotenie zhody (Konsolidovaný text) - Bezáková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13263-2: 2005 + A1: 2009