STN EN 13263-2 + A1: 2009 (72 2071), Kremičitý úlet do betónu Časť 2 Hodnotenie zhody (Konsolidovaný text) - Bezáková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13263-2: 2005 + A1: 2009
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 13263-2 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Bezáková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy