STN EN 1168 + A2: 2009 (72 3011), Betónové prefabrikáty. Dutinové dosky (Konsolidovaný text). - Kamenická, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1168: 2005 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1168 + A1 zo septembra 2008 v celom rozsahu.
Spracovateľ: Zuzana Kamenická. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 1168 + A3 z apríla 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 7. 2013
Keywords: normy