STN EN 15228: 2009 (73 2828), Konštrukčné rezivo. Konštrukčné rezivo ošetrené ochrannými prvkami proti biologickému napadnutiu. - Reinprecht, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15228: 2009