STN EN 15228: 2009 (73 2828), Konštrukčné rezivo. Konštrukčné rezivo ošetrené ochrannými prvkami proti biologickému napadnutiu. - Reinprecht, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15228: 2009
Spracovateľ: Ladislav Reinprecht. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy