STN EN 1463-1: 2009 (73 7015), Materiály na vodorovné dopravné značenie pozemných komunikácií. Retroreflexné dopravné gombíky Časť 1 Základné funkčné požiadavky - Lábaj, Michal; Hovorková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1463-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1463-1 z júla 2001 a STN EN 1463-1: 1997/A1 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Lábaj, Katarína Hovorková. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy