STN EN 1760-1 + A1: 2009 (83 3314), Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 1 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania rohoží a podláh reagujúcich na tlak (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1760-1: 1997 + A1: 2009