STN EN 1760-2 + A1: 2009 (83 3314). Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 2 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania hrán a tyčí reagujúcich na tlak (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1760-2: 2001 + A1: 2009