STN EN 1760-2 + A1: 2009 (83 3314). Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 2 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania hrán a tyčí reagujúcich na tlak (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1760-2: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1760-2 z októbra 2002 v celom rozsahu. STN EN 1760-2 z októbra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13856-2 z februára 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy