STN EN 285 + A2: 2009 (84 7108), Sterilizácia. Parné sterilizátory. Veľké sterilizátory (Konsolidovaný text). - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 285: 2006 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 285 + A1 z júla 2008 v celom rozsahu. STN EN 285 + A1 z júla 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy