STN EN 794-1 + A2: 2009 (85 2101), Pľúcne ventilátory Časť 1 Osobitné požiadavky na ventilátory pre intenzívnu starostlivosť (Konsolidovaný text) - Zachar, Juraj; Škamla, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 794-1: 1997 + A2: 2009