STN EN 794-1 + A2: 2009 (85 2101), Pľúcne ventilátory Časť 1 Osobitné požiadavky na ventilátory pre intenzívnu starostlivosť (Konsolidovaný text) - Zachar, Juraj; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 794-1: 1997 + A2: 2009
Táto norma spolu s STN EN 60601-2-12 nahrádza STN EN 794-1 z júna 1999 v celom rozsahu. STN EN 794-1 z júna 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Juraj Zachar, Ján Škamla.
Keywords: normy