STN EN ISO 10651-2: 2009 (85 2103), Pľúcne ventilátory na zdravotnícke použitie. Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a hlavné vlastnosti Časť 2 Ventilátory na domácu starostlivosť pre pacientov závislých od respirátora (ISO 10651-2: 2004) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10651-2: 2009