STN EN ISO 10651-4: 2009 (85 2103), Pľúcne ventilátory Časť 4 Jednotlivé požiadavky na používateľom ovládané ručné dýchacie prístroje (ISO 10651-4: 2002) - Májek, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10651-4: 2009