STN EN ISO 10651-4: 2009 (85 2103), Pľúcne ventilátory Časť 4 Jednotlivé požiadavky na používateľom ovládané ručné dýchacie prístroje (ISO 10651-4: 2002) - Májek, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10651-4: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10651-4 z mája 2003 v celom rozsahu. STN EN ISO 10651-4 z mája 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Milan Májek.
Keywords: normy