STN EN ISO 10651-6: 2009 (85 2103), Pľúcne ventilátory na zdravotnícke použitie. Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a hlavné vlastnosti Časť 6 Zariadenia na podporu dýchania pre domácu starostlivosť (ISO 10651-6: 2004) - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10651-6: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10651-6 z júna 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 10651-6 z júna 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy