STN EN ISO 11197: 2009 (85 2131), Zdravotnícke napájacie jednotky (ISO 11197: 2004). - Gotisl, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11197: 2009