STN EN ISO 11197: 2009 (85 2131), Zdravotnícke napájacie jednotky (ISO 11197: 2004). - Gotisl, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11197: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11197 zo septembra 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 11197 zo septembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať 31.3.2010
Spracovateľ: Miroslav Gotial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy