STN EN ISO 21647: 2009 (85 2156), Zdravotnícke elektrické prístroje. Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a výkonové vlastnosti monitorov respiračného plynu (ISO 21647: 2004 + Cor. 1: 2005). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21647: 2009