STN EN ISO 21647: 2009 (85 2156), Zdravotnícke elektrické prístroje. Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a výkonové vlastnosti monitorov respiračného plynu (ISO 21647: 2004 + Cor. 1: 2005). - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21647: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 21647 z augusta 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 21647 z augusta 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy