STN EN ISO 9360-2: 2009 (85 2769), Anestetické a respiračné zariadenia. Výmenníky tepla a vlhkosti (HMEs) na zvlhčovanie vdychovaných plynov Časť 2 HMEs pre pacientov s tracheotómiou a minimálnym objemom vdychovaného vzduchu 250 ml (ISO 9360-2: 2001) - Zachar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9360-2: 2009