STN EN 55015/A2: 2009 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 65015: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2005/A2: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy