STN EN 60669-1/A2: 2009 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60669-1: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-1: 1999/A2: 2008