STN EN 61347-2-10/A1: 2009 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-10 Osobitné požiadavky na elektronické striedače a meniče na vysokofrekvenčnú prevádzku trubicových výbojok so studeným štartom (neónových trubíc). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 61347-2-10: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-10: 2001/A1: 2009