STN EN 1994-2/NA: 2009 (73 6207), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 2 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre mosty. Národná príloha - Bujňák, Ján; Vičan, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Gocál, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1994-2: 2009