STN EN 1994-2/NA: 2009 (73 6207), Eurokód 4. Navrhovanie spriahnutých oceľobetónových konštrukcií Časť 2 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre mosty. Národná príloha - Bujňák, Ján; Vičan, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Gocál, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1994-2: 2009
Spracovateľ: Ján Bujňák, Jozef Vičan, Jaroslav Odrobiňák, Jozef Gocál. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy