STN EN ISO 9902-3/A1: 2009 (81 0112), Textilné stroje. Skúšobný predpis na meranie hluku Časť 3 Stroje na netkané textílie (ISO 9902-3: 2001/Amd 1: 2009). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9902-3: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9902-3: 2001/A1: 2009