STN EN ISO 9902-5/A1: 2009 (81 0112), Textilné stroje. Skúšobný predpis ne meranie hluku Časť 5 Stroje na prípravu tkanín a pletenín (ISO 9902-5: 2001/Amd 1: 2009). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9902-5: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9902-5: 2001/A1: 2009
Keywords: normy