STN EN 15377-2: 2009 (06 0245), Vykurovacie systémy v budovách. Projektovanie zabudovaných vodných systémov veľkoplošného vykurovania a chladenia Časť 2 Návrh, dimenzovanie a montáž - Kohus, Jozef; Babiak, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15377-2: 2008