STN EN 15377-2: 2009 (06 0245), Vykurovacie systémy v budovách. Projektovanie zabudovaných vodných systémov veľkoplošného vykurovania a chladenia Časť 2 Návrh, dimenzovanie a montáž - Kohus, Jozef; Babiak, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15377-2: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15377-2 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Kohus, Ján Babiak. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty