STN EN 62494-1: 2009 (36 4739), Zdravotnícke elektrické prístroje. Index expozície digitálnych röntgenových zobrazovacích systémov Časť 1 Definície a požiadavky na všeobecnú skiagrafiu - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 62494-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie